HIDROGRADNJA d.d. Sarajevo u stečaju

Naše djelatnosti
jedinstvena i inovativna rješenja
unapređene konzultantske usluge

Sopstveni know-how i preko pola stoljeća iskustva u izgradnji objekata, omogućili su da danas Hidrogradnja može pružati i sve vrste konsalting usluga
KonsaltingOd svog osnutka 1947. godine Hidrogradnja je implemetirala preko 930 projekata iz gotovo svih oblasti graditeljstva. Izgradnjom novih objekata istovremeno smo izgrađivali našu ekspertnost i vremenom stvorili sopstveni know-how. Svaki novi projekat je ujedno bio i novi elemenat u građenju naših temelja izvrsnosti kao temeljnog principa našeg poslovanja. Sopstveni know-how i preko pola stoljeća iskustva u izgradnji objekata, omogućili su da danas Hidrogradnja može pružati i sve vrste konsalting usluga u graditeljstvu. Ekspertnost u upravljanju projektima se dokazala kako na projektima malog obima, tako i na onim najvećim na svijetu.

Mi znamo da je svaki projekat drugačiji i da zahtijeva jedinstvena i inovativna rješenja. Blisko surađujući sa našim klijentima, pronalazimo i razvijamo posebne kombinacije usluga koje našim klijentima omogućavaju da ostvare svoje ciljeve.


Foto galerija
 
Mi smo certifikovani
home site structure Contacts print page